Címlap
Bemutatkozó tanfolyam

Rohanó világunkban sokszor hagyjuk, hogy lényegtelen dolgok foglalják le gondolatainkat, érzelmeinket, kössék le időnket. Hajszoljuk magunkat több pénzért, hogy olyan anyagi javakat szerezzünk meg, melyre nincs szükségünk. Közben észre sem vesszük, hogy széthullik családunk, gyermekeink tiszteletét eljátszottuk, egyedül maradtunk, és nem értjük, hogy mi történt velünk. Vagyunk, akik még időben ráébredtünk, hogy ami fontos, az pénzért nem szerezhető meg, a figyelem, a szeretet, az egészség, a boldog család, az elégedett társ, a gyermekeink figyelme, tisztelete, változtattunk értékrendünkön, és keressük az utat testünk, lelkünk, szellemünk harmóniájának helyreállításához, megőrzéséhez, fejlesztéséhez.

Az Energiagyógyászat Határok Nélkül Iskola tanítói a magyarság ősi egész-ség megőrzésével kapcsolatos ismereteire építve, a reiki, a pszichotronika, a táltosok, a szellemgyógyászok, spirituális gyógyítók tudásanyagát egy hatékony, egységes rendszerbe foglalták, ezt teszik közkinccsé, és mindennapi gyakorlattá tabuk nélkül.

Tanfolyamainkon a napjainkban működtethető alapvetően spirituális egészségmegőrzést szolgáló, életenergiát harmonizáló, öngyógyító képességünk kibontakozását kiteljesítő tudást és eszköztárat adunk át megkülönböztetett figyelmet fordítva a gyakorlati tudás elsajátítására.

Komplex vedd kezedbe életed tanfolyamunk tudatosítja, hogy mindenki önmaga életének, körülményeinek kovácsa, szunnyadó képességeinek – környezeti energiák (pl. földrezgések, energiacsatornák, stb.) kezelése, életenergia csökkentő tényezők felismerése, távoltartása -, felébresztésével, kiterjesztésével. Ezzel a gyakorlatban képessé válik önmaga és környezete egészségének megőrzésére, esetleg visszaszerzésére. (Tanfolyamunk havonta 1-1 szombatot vesz igénybe, összesen 5 alkalom)

Délutáni, hétköznapi 3 órás tanfolyamokat a következő témákban indítunk.

Energetikánk működése – Megismerkedünk energiaburkunk – auránk - és az energia csatornáink – csakrák – feladatával, működésével, jelentőségével az egészség megőrzésében. Tanulóink begyakorolják az aura és a csakrák tisztításának, energetizálásának módszereit. (Feltétel a Kapcsolatteremtés a tudatalattinkkal tanfolyam elvégzése)

Élet színpada – Megvilágítjuk a spirituális alapfogalmakat, mint karma, dualitás, reinkarnáció, élet színpada. Bemutatjuk a szeretet, megbocsátás, pozitív gondolkodás szerepének fontosságát.

Fogadd el önmagad – Hallgatóinkat megismertetjük az önismeret, önszeretet lényegével, miért kell mindenkinek harmóniában lenni önmagával saját egészsége érdekében. Beszélünk a megbocsátás fontosságáról, a bűntudat hatásáról energetikánkra. Meditációban feldolgozzuk a múltbéli traumáinkat. Kitérünk a pozitív gondolkodás életút változtató szerepére. Külön tisztázzuk mi lehet a megbocsátás, és módszereket adunk annak technikai megoldásaira.

Kérni tudni kell – avagy hogyan használd az univerzum törvényeit életed jobbítása érdekében. Rávilágítunk a TITOK-ra, hogyan kérj, hogy teljesülni tudjon. (Feltétel a Teremtés eszköze tanfolyamunk elvégzése.)

Megbocsátani önmagamért fontos – Bemutatjuk, hogyan hatnak az érzelmek testünk energetikájára, hogyan változik auránk és csakráink érzelmeink tükrében. Levezetjük, hogy miért fontos saját érdekünkben a megbocsátás, és gyakoroljuk annak módszereit.

Kezelés – Hallgatóink megismerik az energiavételezés és irányítás technikáit, megtanulják annak felhasználási változatait, és azok alkalmazását. Gyakorlatban képessé válnak a fájdalom és gyulladásenergia levezetésére. (Feltétel a Teremtés eszköze tanfolyamunk elvégzése.)

Mindennapok mágiája – Megismerkedünk a legegyszerűbb mágiagyakorlatokkal az ember három test-lélek-szellem szintjén. Tisztázzuk, hogy mit nevezünk mágiának. Felvázoljuk a teremtés folyamatának titkait. . (Feltétel a Teremtés eszköze tanfolyamunk elvégzése.)

Ne az ágyadat told arrébb – Felfedjük a frissítő alvás titkát, a földsugárzások szerepét a betegségek kialakulásában. Ismertetjük és bemutatjuk a káros földrezgéseket, ismertetjük jellemzőiket, és hatásaikat. Hallgatóinkat megtanítjuk együttműködni a földrezgésekkel, hogy tudják azokat kezelni.  (Feltétel a Teremtés eszköze és a Kapcsolatteremtés a tudatalattinkkal tanfolyamunk elvégzése.)

Kapcsolatteremtés a tudatalattinkkal – A tudatalattinknak feltett kérdésre a választ tesszük értelmezhetővé  egy különleges eszköz - az egyiptomi ujj - a szenzibil (érzékelő) használatának megtanulásával. E tudás alkalmazásával folyamatos, kézzelfogható, látható kapcsolatot tudunk fenntartani szellemünkkel, szellemi vezetőnkkel, az akashával a végtelen tudás tárházával.

Teremtés eszköze – Megnyitjuk hallgatóink harmadik szemét miután bevezettük a spiritualitás alapfogalmaiba. Kiteljesítjük a teremtés képességét, és használatát kiterjesztjük a mindennapokra.